Expo ‘Als de avond valt...’ uitgesteld

Expo ‘Als de avond valt...’ uitgesteld

 

Elk jaar kijkt het ADVN reikhalzend uit naar de laatste zondag van april. We vieren dan traditiegetrouw de Erfgoeddag en de opening van een nieuwe tentoonstelling. Dit jaar zou niet anders zijn. Voor deze jubileumeditie planden we een opendeur van twee dagen en een expo waarbij de nacht de hoofdrol zou spelen. Helaas laat de huidige wereldgezondheid de organisatie van deze evenementen momenteel niet toe. In het kader van de coronacrisis wordt daarom de Erfgoeddag uitgesteld naar volgend jaar. Ook de opening van onze nieuwe tentoonstelling Als de avond valt ... wordt verdaagd naar een later tijdstip.

Niet getreurd, de voorbije weken zaten we niet stil. In de aanloop naar de Erfgoeddag maakten we voor ons lezerspubliek een extra dik themanummer van de ADVN-Mededelingen waarin nachtelijke avonturen en mysteries centraal staan. Dubbel zoveel leesplezier in afwachting van wat nog zal komen.

 

ADVN-Mededelingen 2020/67

 
Alle geplande activiteiten van maart en april die werden gecommuniceerd in ADVN-Mededelingen 67 worden opgeschort. We hopen samen met jullie, dat we deze moeilijke periode binnen afzienbare tijd kunnen afsluiten en dat we jullie vlug opnieuw mogen verwelkomen.