Bibliografie van de Vlaamse Beweging. Deel 5: 1986-1990

auteur(s): 
Pieter Jan Verstraete m.m.v. Willem Van den Steene
impressum: 
Bibliografie van de Vlaamse Beweging. Deel 5: 1986-1990 / Pieter Jan Verstraete m.m.v. Willem Van den Steene. Antwerpen: Perspectief Uitgaven, 1998, 248 pp., reg.

Sinds 1990 zette het ADVN de reeks Bibliografie van de Vlaamse Beweging verder. Die reeks was een initiatief van het Vormingsinstituut Lodewijk Dosfel.

Voor het vijfde deel deed het ADVN een beroep op Pieter Jan Verstraete. In samenwerking met Willem Van den Steen verzorgde hij in dit deel de bibliografie over de periode 1986-1990. Van dit deel af werden ook publicaties en artikels opgenomen die de periode vóór 1945 behandelen.

Zie voor meer informatie en een overzicht van de volledige reeks onder het project Bibliografie van de Vlaamse beweging.

 

[[{"attributes":{},"fields":{}}]]

12,30 euro
exclusief verzendkosten

Peristyle

Het ADVN richt voortaan zijn publicatieactiviteiten in onder de naam 'Peristyle'. De term verwijst naar de zuilengang van het neorenaissance schoolgebouw waarin het ADVN vandaag is gehuisvest. Peristyle wil wetenschappelijke boeken uitgeven voor een breed publiek.

Lees meer

 

ADVN-Mededelingen

De ADVN-Mededelingen informeert u over de werking van het ADVN in al haar aspecten zoals het algemeen beheer, de aanwinsten in de collecties, de dienstverlening, de projecten, de publicaties en de huisvesting.

gratis abonnement

archief