Bibliografie van de Vlaamse Beweging. Deel 6/7: 1991-2000

auteur(s): 
Pieter Jan Verstraete
impressum: 
Bibliografie van de Vlaamse Beweging. Deel 6/7: 1991-2000 / Pieter Jan Verstraete. Antwerpen: Perspectief Uitgaven, 2002, 589 pp., reg.

Sinds 1990 zette het ADVN de reeks Bibliografie van de Vlaamse Beweging verder. Die reeks was een initiatief van het Vormingsinstituut Lodewijk Dosfel.

Het zesde/zevende deel van de reeks Bibliografie van de Vlaamse Beweging werd samengesteld door Pieter Jan Verstraete. Het geeft de bibliografie over de periode 1991-2000.

Zie voor meer informatie en een overzicht van de volledige reeks onder het project Bibliografie van de Vlaamse beweging.

 

[[{"attributes":{},"fields":{}}]]20 euro
exclusief verzendkosten

Peristyle

Het ADVN richt voortaan zijn publicatieactiviteiten in onder de naam 'Peristyle'. De term verwijst naar de zuilengang van het neorenaissance schoolgebouw waarin het ADVN vandaag is gehuisvest. Peristyle wil wetenschappelijke boeken uitgeven voor een breed publiek.

Lees meer

 

ADVN-Mededelingen

De ADVN-Mededelingen informeert u over de werking van het ADVN in al haar aspecten zoals het algemeen beheer, de aanwinsten in de collecties, de dienstverlening, de projecten, de publicaties en de huisvesting.

gratis abonnement

archief