Flemish Patriots and the Construction of the Nation: How the Flemish Nation Ceased to Be 'Small'

auteur(s): 
Bruno De Wever, Frans-Jos Verdoodt & Antoon Vrints
impressum: 
Flemish Patriots and the Construction of the Nation: How the Flemish Nation Ceased to Be 'Small' / Bruno De Wever, Frans-Jos Verdoodt & Antoon Vrints, Antwerp, Peristyle, 2019, 56 pp., ill., ISBN 9789082684025 (NISE Essays, 4)

Deze publicatie is de Engelse vertaling van het eerder in WT (2015-4) verschenen De Vlaamse patriotten en de natievorming. Hoe de Vlaamse natie ophield 'klein' te zijn. Het boekje verscheen als nummer 4 in de reeks NISE-Essays en werd gepresenteerd tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van NISE in Warschau.

15 euro, exclusief verzendkosten

 

Peristyle

Het ADVN richt voortaan zijn publicatieactiviteiten in onder de naam 'Peristyle'. De term verwijst naar de zuilengang van het neorenaissance schoolgebouw waarin het ADVN vandaag is gehuisvest. Peristyle wil wetenschappelijke boeken uitgeven voor een breed publiek.

Lees meer

 

ADVN-Mededelingen

De ADVN-Mededelingen informeert u over de werking van het ADVN in al haar aspecten zoals het algemeen beheer, de aanwinsten in de collecties, de dienstverlening, de projecten, de publicaties en de huisvesting.

gratis abonnement

archief